Over ons

 

Bent u van plan een BV op te richten dan bent u bij BV Compleet aan het juiste adres. Wij regelen de oprichting van uw BV snel, efficiënt én tegen een scherpe prijs. Voordat u een BV kunt oprichten zijn er een aantal spelregels waar u aan moet voldoen:

  • het betreft een oprichting in contanten;
  • de BV kan volstaan met één aandeelhouder/bestuurder/oprichter.

Werkwijze BV Compleet

 

Nadat u een offerte heeft aangevraagd gaan wij direct voor u aan de slag. Na de aanvraag ontvangt u een bevestigingsmail met een vragenformulier. Aan de hand van het door u ingevulde formulier maakt BV Compleet de akte op. Vervolgens sturen wij u de akte per mail naar u toe en nodigen wij u uit voor de ondertekening van de akte van oprichting. Geen tijd? Wij sturen u tevens een volmacht voor de akte van oprichting, zodat u bij het passeren van de akte niet aanwezig hoeft te zijn*.

Wij zorgen tot slot voor de inschrijving van de BV in het handelsregister van de Kamer van Koophandel waarna u en uw adviseur een afschrift van de akte ontvangen.

 

Wat verwachten wij van u?

 

BV Compleet neemt de zorg van het oprichten van een BV zoveel mogelijk uit handen. Er zijn echter een aantal dingen die wij van u verwachten:

  • u stuurt ons een kopie van een geldig legitimatiebewijs;
  • u stuurt het ingevulde vragenformulier z.s.m. naar ons terug;
  • u opent zelf een bankrekening voor uw BV.

Wilt u meer informatie over de spelregels van het oprichten van een BV? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor een van onze producten.

 

* Mocht u niet aanwezig zijn voor de passeerafspraak, rekenen wij € 75,- ex. BTW extra per persoon voor een volmacht. Dit kunt u vooraf aangeven. Deze dient wel bij ons op kantoor getekend te worden of gelegaliseerd bij een notariskantoor.

Wij nemen contact
met u op


Advies?